Dental Concepts

Dr. Sibalin Milán István

Ügyvezető
orvos igazgató

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már végzős hallgatóként a Honvédkórház szájsebészetén heti rendszerességgel részt vettem a betegellátásban. A diploma átvétele után a Pestszentlőrinci Szakrendelő Fogászati és Szájsebészeti Osztályán kezdtem el dolgozni, ahol nagy gyakorlatra tettem szert az ambuláns fogászati és szájsebészeti beavatkozások területén 

2014-től körzeti fogorvosként a Vecsési Egészségügyi Szolgálat fogászatán saját praxisomban dolgozom és látom el Vecsés és a környező települések több ezer lakóját orvos kollégáimmal együtt. 

Ezzel párhuzamosan 2018-tól a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Szájsebészeti Osztályán veszek részt a betegellátásban. 

Az évek alatt szerzett tapasztalatok és a páciensek felől érkező megnövekedett igény miatt álmodtuk meg magánklinikánkat, ahol immár a legmodernebb eszközökkel egy nyugodt és kellemes légkörben állunk minden régi és új páciensünk rendelkezésére.

Munkám során törekszem a komplexitásra, a lehető legpontosabb anamnézis felvételére, a kezelési terv felállításánál messzemenően szem előtt tartva a páciensek általános egészségi állapotát.

Szakterület, érdeklődési terület: fogpótlások készítése, szájsebészet